Nyhet!

Nyhet!

Armonia står for harmoni og velvære

NYHET! Vi tilbyr nå Cryo 21 en naturlig, smertefri og permanent fettfjerning

Velkommen

fredag 24. mars 2017

Oversikt over våre behandlinger og priser

Vi er utrolig stolte over å være den første Cryoklinikken i Åsane. Følger dere oss på facebook; Armonia Terapi eller her på bloggen; armoniaterapi.blogspot.no så vil vi oppdatere dere på de ulike behandlingene, produktene og tilbudene våre.

Cryo 21 Introduksjonstilbud på prøvetime til kr.750,- (veil.kr.1500,-)


Første time vil vi vurdere hvor mange behandlinger man kan trenge for å få et optimalt resultat, og hva som eventuellt er utfordringer. Det går vanligvis inntil 80 min her.
Maskinen har mange anvendelsesområder; fjerning av fett, cellulitt og oppstramming, den er også nydelig til lymfedrenasje. Smertefritt og svært virkningsfullt. Den er effektiv til ansiktsbehandlinger for alle hudtyper enten det er rynkereduksjon eller oppstramming. En viktig del av behandlingene er de spesielt tilpassede kremene til de ulike behandlingene. Dette er kvalitetsprodukter som også gjør behandlingene enda mer effektfulle. Vi fører mange av Audery Christian sine kvalitets kremer.                
Vi selger rabatt kort på våre Cryo 21 behandlinger; betal for 5 og få 1 gratis.
(80min) Lymfedrenasje kr.1500,- (80min) Fettfjerning/celuitt/oppstramminger kr.1500,- (70min) Ansiktsbehandlinger kr.1250,- (45min) Behandling av spenninger i nakke og skuldre kr.650,-
Vi har også andre gode behandlinger:                                                                                                    
Lockfoot behandling (korrigering av skeive hofter.)                                                                                         
Er en grunnleggende oppretting av kroppen. Skjevheten i hoftene gir en følelse av at det er en beinlengdeforskjell, konsekvensen kan være smerter; hode,kjeve,nakke,skuldre,rygg,hofter,knær,mm Etter behandling kan den egentlige årsaken til smertene være fjernet. Les mer om dette på bloggen.  Kan også gjøre treningshverdagen bedre for de fleste; frasparket blir mer kraftfullt, balanse og koordinasjon bedres. Forebygger mange vanlige idrettskader som;  overtråkk, lyskestrekk og ryggvonter. Benytter også PEK (Physio Energetic Kiropraktikk) for å optimalisere denne behandlingen.                                                                                                                                                                                                   
Behandling av voksne er normalt to stk  behandlinger a kr. 750,- ( a 60 min)                    
Ungdommer,vanligvis en behandling kr. 950,- ( 80 min)  Barn kr. 750,- ( 60 min.)
Arrbehandling (30min) med en bioresonans maskin; Heart Angel, denne stimmulerer det sentrale nervesystemet med microvolt og homeopatisk medisin slik at arrvevet kan viskes ut. kr. 400,- pr behandling. Det kan være nødvendig med flere behandlinger avhengig av arrets størrelse og dybde.
Healing (50min) kr 500,-  Kombinert med ett chakralys er en nydelig behandling.
Ørelysbehandling kr. 400,- nydelig og kan lindre: øreverk, øresus, hodepine og bihuleproblemer. Kan utvides med et chakra lys om ønskelig. (30-45 min) Chakralys kr. 100.- pr.stk.                            
Anbefalt velvære behandling: Behandling med Cryo på ømme skuldre og nakke, og avslutte med biomatte og et chakralys kr 750,- (60min) Behandlingen avsluttes med magisk aromatisk lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar