Nyhet!

Nyhet!

Armonia står for harmoni og velvære

NYHET! Vi tilbyr nå Cryo 21 en naturlig, smertefri og permanent fettfjerning

Velkommen

fredag 24. mars 2017

Behandling med Chakralys

Chakralys kan lindre og lege mye ved betennelse og inflammasjon i kroppen vil det dannes blokkeringer og ubalanse skapes i våre naturlige energibaner. Ved å tenne et lys på det aktuelle området kan igjen balansen gjenskapes. Det finnes ingen bivirkninger ved bruk av chakralys og det kan brukes til mye. Føler du at du har en tung dag av ulike årsaker vil et chakralys på pannen kunne gjøre en radikal forandring på bare noen minutter J

Lysbehandlingen kan hjelpe både mot fysiske og psykiske problemer. Fordelen med denne behandlingen er at den kan virke meget raskt. Dette er pågrunn av lysenes urtebaserte blanding som gir deg en aromaterapi på kjøpet.

Disse lysene er ca. 22 cm lange og tar ca. 15 min å brenne.

Hva?
Lysene er håndlagde og består av lin, krystaller, urter og er impregnert med bivoks. Bivoks brukes fordi det har en lindrende effekt, øker lysets brennetid og samtidig øker temperaturen, noe som også vil gi en bedre effekt. Lysene er traktformede for å skape en vakuumeffekt, noe som fører til at aktive betennelser du måtte ha kan bli sugd ut.

Hvordan?
Prosessen er veldig enkel: Ved å tenne på den tykkeste delen av lyset og sette den ander delen på den delen av kroppen som skal behandles, vil det oppstå vakuum effekt som setter i gang med å oppløse avleiringer i vevet. De fleste opplever at energien vil flyte lettere i kroppen. Noen vil bli litt trøttere i etterkant, men de fleste opplever at de får mer energi etter en slik behandling.

Flere er nok kjent med ørelysbehandling som kan lindre; øreverk, øresus, hodepine og bihuleproblemer, som vi selvsagt også tilbyr.

Hva er Chakra?
Vi linker til denne artikkelen som har en god beskrivelse:
http://www.helseogkost.no/artikler/helsetips/chakra-hva-er-egentlig-det

Har du noen spørsmål angående behandlingen, ikke nøl med å ta kontakt.

Bestill en time idag hos Jane Siri på mob: 47270870,
ring / send en sms eller send en epost til: jane.armonia@gmail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar