Nyhet!

Nyhet!

Armonia står for harmoni og velvære

NYHET! Vi tilbyr nå Cryo 21 en naturlig, smertefri og permanent fettfjerning

Velkommen

onsdag 19. oktober 2016

Nyhet! Cryo 21 i ÅsaneNYHET: Cryoklinikk i Åsane

Naturlig og permanent fettfjerning helt uten kirurgi

Hva er Cryoterapi?

Begrepet "cryoterapi" kommer fra det greske ordet cryo (κρύο) som betyr kald, og terapi  (θεραπεία).


Cryoterapi er en ny og revolusjonerende metode for fettfjerning som gir umiddelbar og varig effekt


Cryoterapi-revolusjonen er endelig kommet til  Norge. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Cryo-terapi)  av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne. Brunt fett blir mer sett på som muskler enn hvitt fett. Når det brune fettet blir aktivert vil det forbrenne hvitt fett. Brune fettceller forbrenner energi og holder kroppstemperaturen regulert.


Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) er godkjent av FDA, CE  og American Academy of Cosmetic Surgery- Behandlingen er helt trygg og ufarlig uten noen former for bieffekter. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.


Vår metode er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden vår beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Dette gjør at man kan behandle hele kroppen. Andre modeller festes til kroppen med vakuum, men denne metoden gir ofte brennmerker og har et svært begrenset behandlingområde.

De ulike behandlingsområdene for Cryo21


Vår metode er rett og slett genial ved at vi kan behandle alle steder på kroppen: Fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitter etc. Cryo 21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Denne prosessen tar ca 14 dager og kroppen vil fortsette å redusere de gjenværende fettcellene de neste ukene og månedene.


Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunden har mistet hele 12 cm rundt livet eller 5 størrelser og det helt permanent uten noen form for kirurgi.

Dette bildet viser før og etter kun én Cryo 21 Cellulittbehandling:Resultatene taler for seg selv.


Cryo21 maskinen er også nydelig til lymfedrenasje. 

Teknologien bak Cryo21 har en antibetennelseseffekt.

Vi tilbyr også ansiktsløft og rynkebehandling med Cryo21.Ta kontakt for å bestille din time idag:


Introduksjonspris på valgfri prøvetime til 750,- For timebestilling kontakt

Jane Siri på 472 70 870

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar